NieuwsNieuws

Geen finale voor JCK-Aiso !

Het is JCK-Aiso niet gelukt om een plaats in de finale van de landelijke beker af te dwingen. zvv EDE bleek in een aantrekkelijk en spannend duel net te sterk en mag gaan aantreden in de finale te Rotterdam waar het Fc Eindhoven als tegenstander zal treffen. De Eindhovenaren bleken te sterk voor regerend landskampioen Hovocubo 3-1.

In een volgepakt sporthal Hoograven was het JCK-Aiso dat op voorsprong kwam en tot aan de rust bleef die 1-0 ook staan op het scorebord. Kansen waren er in dat eerste bedrijf zeker en er was dan ook geen moment van verveling voor het vele publiek.

In de tweede helft schoot zvv EDE uit de startblokken wat uiteindelijk resulteerde in een 1-2 voorsprong. JCK-Aiso moest het in die korte periode hebben van een snelle uitbraak. Diep in de tweede helft trok JCK-Aiso de stand weer gelijk maar het was uiteindelijk EDE die met de 2-3 vlak voor tijd de vel begeerde finale plaats wist veilig te stellen.