Nieuws

JCK-Aiso in de halve finale beker!

JCK-Aiso speelt op 24 februari thuis tegen zvv EDE voor een plaats in de landelijke bekerfinale. JCK-Aiso won vrijdag 3 februari in een bomvol sporthal Hoograven van eredivisionist VNS United. In een duel dat op het scherpst van de snede werd gespeeld kwam JCK-Aiso op 1-0 via een mooi uitgespeelde aanval. De 2-0 die vlak voor rust volgde was nog mooier en feilloos afgemaakt. JCK dacht op rozen te zitten zo’n 30 tellen voor de rust maar kwam bedrogen uit. Een frommel goal en een van richting verander schot bepaalde anders en met 2-2 ging men uiteindelijk teleurstellend de rust in.

Het tweede bedrijf was nog niet zo lang aan de gang en JCK-Aiso wist wederom op voorsprong te komen middels een geweldige aanval over een drietal schijven. 3-2. In de 30e minuut wist VNS United de achterstand ongedaan te maken en kwam het weer op gelijke hoogte. In hoog tempo zochten beide naar nog een treffer en die volgde zo’n vier minuten voor tijd 4-3 voor JCK. VNS United perste er nog een slot offensief uit maar de thuisploeg gaf geen krimp en boekte een mooie 4-3 zege op de Amsterdamse eredivisionist. Na eerder BE’79 en OS Lusitanos uitgeschakeld te hebben nu dus VNS United wat resulteert in een plaats in de 1/2 finale beker.
Op 24 februari ontvangt JCK-Aiso zvv EDE dat Watergras uit wist te verslaan, zvv Ede overigens geen onbekende voor het team van Houcin Mahdad. Aanvang van het duel voor een finale plaats is 20:30 in Sporthal Hoograven. Kom alle en steun JCK-Aiso voor een plaats in de finale! De andere 1/2 finale gaat overigens tussen Hovocubo en Fc Eindhoven.