JCK-Aiso pakt verdienstelijk punt bij zvg Cagemax

JCK-Aiso heeft gisteren avond in Gorinchem gelijk gespeeld op bezoek bij de nummer 2. JCK-Aiso kwam in het eerste bedrijf op een 1-0 achterstand maar vocht zich terug in de wedstrijd en ging met een 1-2 voorsprong de theepauze in. Na de pauze was het al snel raak en kwam de thuisploeg uit een vrije trap al gauw op een 2-2. JCK-Aiso bleef daarna goed georganiseerd voetballen en er waren mogelijkheden aan beide kanten. Het was JCK-Aiso uiteindelijk dat door twee snelle goals wist uit te lopen naar 2-4. JCK had hierna moeite met de thuisploeg, hield lang stand maar zag uiteindelijk zvg Cagemax op gelijke hoogte komen. De laatste 6 minuten waren spannend en beide teams kregen nog mogelijkheden op de volle 3 punten. Een altijd spannende en beladen pot die uiteindelijk toch in een 4-4 eindstand eindigde. Volgende week de nummer 1 zvv Kroeven/Laboral thuis in Hoograven. Aanvang 20:30 uur, komt allen want we zullen u steun wel weer kunnen gebruiken! Foto’s door Ronald den Uijl zvv Cagemax

Scroll naar boven
error: Copyrights: JCK-Aiso