Club van 100 zoekt leden!

Jck-Aiso is op zoek naar leden voor de club van 100! Wij komen uit op het 2e niveau van Nederland de 1e divisie!

Ben je supporter, oud speler, familie, vriend of liefhebber? Iedereen kan lid worden van de club van 100! De namen van de leden van de club van 100 worden vermeld op de site en de social media accounts van JCK. De leden worden als eerste op de hoogte gehouden wat betreft doelen en plannen van JCK.

JCK-Aiso speelt al lange tijd op 1e divisie en doet altijd mee in de top. Als lid van de club van 100 steun je de jongens van JCK. Wij willen een club uit Utrecht graag op het hoogste niveau van Nederland zien en dat kan alleen met de steun van de club van 100!

Ben jij geïnteresseerd om lid te worden van de club van 100? Dat kan al voor eenmalig 50 of 100 euro!
Stuur ons of @i.ouaddouh een DM!

Update:
WAUW!! Dit bewijst wat voor trouwe aanhang JCK heeft! In maar liefst een avond zijn er al 33 leden bij in de club van 100! JCK is voor Utrecht door Utrechters en wat zijn we hier trots op❤️ zonder onze supporters zijn wij nergens. Dit is nog maar het begin, alle leden van de club van 100 bedankt! Op naar een mooie toekomst👊🏼 Wij zijn natuurlijk nog steeds op zoek naar sponsoren! Elke week is er plek voor een balsponsor en reclame borden. Bij interesse stuur een DM! blijf ons delen delen delen!!

Scroll naar boven
error: Copyrights: JCK-Aiso