JCK-Aiso door naar de volgende ronde!

JCK-Aiso heeft na een uitstekend duel tegen eredivisionist BE’79 de volgende ronde in de beker bereikt. In een goed gevuld sporthal Hoograven was het de thuisploeg die al heel snel de score opende. In de 4e minuut was het Oussama die het net vond 1-0. Het publiek ging er eventjes voor zitten en zag een mooie pot. In de 11e minuut werd het door Mohamed 2-0 en nog geen minuut later volgde Ceyhun zijn voorbeeld en schoot de 3-0 binnen. Twee minuten later werd de ruststand bereikt met een goal van Yessine die de 4-0 liet aantekenen. Deed BE’79 dan helemaal niets? Jawel hoor maar het zat de ploeg ondanks dat het niet goed speelde ook nog eens tegen, zo raakte het meerdere keren de paal naast Mounir.

In de tweede helft was het Be’79 dat na een vijftal minuten de 4-1 via de zoveel besproken paal binnen punterde. Be’79 probeerde daarna door te drukken maar het was niet in goede doen en bij machte om het JCK-Aiso vanavond nog moeilijk te maken. Zo’n kleine 10 minuten voor het einde zette de gasten uit Berkel een extra veldspeler in maar dat zorgde er juist voor dat JCK-Aiso verder uitliep en de wedstrijd besliste. Tot tweemaal toe kon de thuisploeg na een onderschepping de bal in het lege doel schuiven een maal was het Yessine en de andere volgde door Mounir Ouaj. 6-1. Drie minuten voor tijd was het Be dat met de 6-2 de uitslag enigszins dragelijker wist te maken en vlak voor tijd werd het zelfs nog 6-3. Het slot was voor Oussama die een goede wedstrijd bekroonde met z’n tweede van deze avond 7-3. Hopen op weer een mooie tegenstander thuis in Hoograven de volgende ronde!

Scroll naar boven
error: Copyrights: JCK-Aiso