Nieuws

JCK-Aiso door naar de volgende ronde!

JCK-Aiso heeft het bekerduel tegen Excelsior na een 1-0 ruststand met 6-1 gewonnen. De 1e helft was de thuisploeg slordig en niet geconcentreerd. Veel gepraat en commentaar zorgde ervoor dat de thuisploeg niet in hun goede spel kwam. Excelsior’31 wist ook tot weinig kansen te komen. De thuisploeg kreeg ze wel maar wist pas in de slotfase van het eerste bedrijf de 1-0 binnen te schieten. Oussama Lahri was het die z’n ploeg op voorsprong schoot.

De 2e helft begon uitstekend en JCK-Aiso zorgde ervoor dat Excelsior’31 er nog sporadisch aan te pas kwam. Na 5 minuten kwam JCK op 2-0. Kansen waren er genoeg maar het duurde tot de 12e minuut eer de thuisploeg definitief afstand wist te nemen. 3-0 en de 4-0 en 5-0 volgde 1 minuut later, wedstrijd gespeeld met een mooi affiche in het verschiet kon JCK de wedstrijd uitspelen. Drie minuten voor tijd werd het nog 6-0 maar het slot was voor de gasten die in de laatste minuut nog de 6-1 mochten maken door wat geschutter achterin bij de thuisploeg. 14 Oktober de volgende bekerpot tegen eredivisionist BE’79. Daar zal men op en top geconcentreerd moeten zijn om het deze goede ploeg lastig te maken.