Nieuws

JCK-Aiso verliest in Spijkenisse

JCK-Aiso heeft de uitwedstrijd bij OACN Boys verloren. Na een eerste helft met weinig doelpunten verloor JCK-Aiso het duel uiteindelijk met 5-3. Een 1-0 achterstand in het begin bleef lang op het scorebord maar de ploeg van Houcin Mahdad ging toch met een gelijke stand de thee opzoeken 1-1. Na de rust een gebrand OACN en de thuisploeg kwam dan ook al snel op 2-1. JCK-Aiso zette aan en de gelijkmaker viel niet veel later 2-2. Hierna kreeg JCK een aantal kansen maar de scherpte ontbrak zodat de thuisploeg uiteindelijk met twee snelle doelpunten achter elkaar uit kon lopen en het ineens 4-2 stond. Weer kreeg JCK een aantal mogelijkheden maar ook bij deze ontbrak de scherpte en een beetje geluk. Toch werd het uiteindelijk 4-3. Bij een alles of niet offensief besliste de gastheren het duel in hun voordeel 5-3.