JCK-Aiso pakt in absolute slotfase toch nog 1 punt

JCK-Aiso had in een corona lege sporthal heel veel moeite met hekkesluiter zvs Bodemflex. Vorig seizoen bleek het ook al een moeilijk bespeelbare tegenstander voor de ploeg van Houcine Mahdad die vanavond vaste waarde en doelman Fabian Jaarsveld moest missen die werd vervangen door Mounir Ouaj. Amper begonnen liep JCK-Aiso al tegen een counter en de 0-1 aan. JCK herstelde zich en kreeg een aantal mogelijkheden maar de rust ging in met een 0-1 achterstand en het zag tevens zo vlak voor rust Amin vertrekken middels een tweede gele prent, dus werk aan de winkel in dat tweede bedrijf.

De 2e helft startte goed voor de thuisclub, zvs Bodemflex werd terug gedrongen en de gelijkmaker hing in de lucht. Toch waren het de gasten die via een counter de 0-2 binnen tikte. 5 minuten later was het Hamza die de 1-2 en aansluitingstreffer maakte zodat zijn ploeg nog in de race bleef tenminste dat dacht hij want pal na de aftrap liepen de gasten uit een snelle counter wederom naar een verschil van 2 weg. Met nog 4 minuten op de klok zette JCK-Aiso nog meer aan en gaf Fouad coach Houcine nog enige hoop op meer 2-3. Hierna konden beide ploegen als winnaar uit de strijd komen en net voordat Bodemflex dacht de buit binnen te hebben werden ze nog in rouw gedompeld want het was het Ousamma Lahri die met een wonderschoon doelpunt zijn ploeg nog aan 1 punt hielp 3-3.