JCK-Aiso wint in Lichtenvoorde bij LZV Kuypers H&M

JCK-Aiso heeft z’n tweede winst partij te pakken. Uit bij LZV Kuypers H&M in het verre Lichtenvoorde werd er een knap resultaat geboekt en kon het team van Houcine Mahdad een 2-5 overwinning bijschrijven. De tweede driepunter op rij. Na een open begin was het in de 9e minuut Amin Said die de score opende. Een minuut later lag de 0-2 erin via Aboubakr Ouaddouh. In een verder gelijk opgaande 1e helft werd er niet meer gescoord zodat er gerust werd met een 0-2 stand.

Vlak na rust vond de thuisploeg via Kemperman de aansluiting maar JCK-Aiso pakte het goed op en liep uit naar een 1-5 voorsprong middels 2x Aboubakr en een eigen doelpunt. Vlak voor tijd maakte Kemperman z’n tweede voor de thuisploeg zodat dit duel eindigde in een 2-5 overwinning. Volgende week een thuis duel tegen ZVS Bodemflex!