Be’79 een maatje te groot voor strijdend JCK-Aiso

Hoewel er bij Be’79 een behoorlijk aantal spelers afwezig waren om verschillende redenen bleek de ploeg van coach J Adriaansen toch een maatje te groot. De ploeg streeft af op het kampioenschap in deze 1e divisie wat spoedig bekend zal zijn. (ongekend aantal van 15 punten voorsprong op de achtervolgers). Tevens staat het team ook in de halve finale beker wat overigens ook uniek is en treft het daarin vrijdag competitiegenoot zvv EDE. Een grote kans dus om straks aan te treden in de finale van de beker! JCK-Aiso kon het nog aardig bijbenen tot de rust (3-2) maar dat werd mede veroorzaakt doordat de thuisploeg het vergat af te maken in dat eerste bedrijf en aan Fabian die en uitstekende wedstrijd keepte. In het tweede bedrijf liep de thuisploeg snel van JCK-Aiso weg om te eindigen met een 10-4 eindstand. JCK-Aiso speelt op 6 maart weer dan is zvs Bodemflex de regenstander in sporthal Hoograven, het zvs dat aan een goede serie bezig is! Het gehele wedstrijdverslag van Be’79 kunt u hier lezen: BE’79 ruim langs JCK-Aiso