JCK-Aiso boekt winst op de valreep

JCK-Aiso heeft in een flipperkast duel toch de volle winst bij kunnen boeken. Makkelijk ging dit echter niet, de thuisploeg had duidelijk zijn avond niet vandaag en het miste wederom drie vaste waardes wat duidelijk terug te vinden was in het spel dat onrustig en rommelig oogde. Toch was het de thuisploeg, dat niet eens zo slecht begon overigens, al snel op voorsprong wist te komen. Yasin Alou ronde een mooie vlot lopende aanval af 1-0.

Hierna kreeg JCK-Aiso het lastig, de jonge ploeg uit Eindhoven zette vroeg druk en gooide een tomeloze energie in dit duel. Vele fouten passes en slordigheden aan beide kanten kenmerkte dit duel. Eindhoven strandde veelal op de uitstekende Fabian Jaarsveld die meerdere malen zijn team in de race hield en een plaag was voor de aanvallers van Eindhoven en aan de andere kant miste ook de thuisploeg een handvol goede mogelijkheden. Het was dan ook volkomen verdiend dat de gasten in de 11e minuut op 1-1 wisten te komen. Tot aan de rust bleef het spelbeeld wat het was en met nog geen minuut voor de boeg in dat eerste bedrijf was het wederom JCK-Aiso dat via een mooie aanval op 2-1 kwam via Oussama zo vlak voor de rust een mooie opsteker.

Na de thee was het al snel weer gelijk. Na een enorm fouten festijn aan de kant van JCK-Aiso was de ploeg uit Brabant het slimst en maakte op fraaie wijze de 2-2. Nog geen minuut later was het weer Oussama die een mooie aanval knap binnen schoot en zo de thuisploeg weer op een 3-2 voorsprong bracht. Eindhoven bleef strijden voor een goed resultaat en kreeg ook kansen genoeg net als de thuisploeg overigens dat ook deze avond het vizier niet op het doel gericht had en de scherpte om te scoren miste. Voor het publiek aantrekkelijk zo’n open pot maar af en toe ook een slapstick om te mogen aanschouwen. Eindhoven werd in de 30e minuut alsnog beloond voor de inzet en het vertoonde spel 3-3.

Het leek op een gelijkspel aan te komen maar zo’n 50 seconden voor tijd was het Sercan die bij de tweede paal de winnende maakte voor de thuisploeg en de aanwezige toeschouwers verloste van het nagel bijten. Eindhoven probeerde het nog wel met een meevoetballende keeper maar de tijd en het geluk ontbrak om toch nog een punt te mogen meenemen naar Brabant. De gelukkigste pakte er 3 vanavond in een duel dat niet hoogstaand was maar door de spanning wel aantrekkelijk voor het aanwezige publiek. JCK-Aiso kan in winterslaap en moet pas 17 januari weer aantreden tegen CF Madereros uit Wychen ( het vroegere ZSW )