JCK-Aiso wint ook bij CFM Transito

Ondanks dat we later vertrokken uit Utrecht dachten we daar op tijd te zijn.
Eenmaal de A27 opgekomen bleek dat het verkeer goed vast zat en is het toch anders geworden dan we hadden gehoopt. Voor de wedstrijd waren we net op tijd maar een fatsoenlijke warming-up zat er helaas helaas niet in. Dus moesten we met een slechte voorbereiding aan dit duel beginnen.

De eerste 10 min was dan ook niet om aan te zien van onze kant. Veel foute passes en totaal geen beweging zonder bal. Dit in tegenstelling tot Transito die al vanaf de aftrap hoog druk ging zetten en scherp aan de wedstrijd begon. Het was dan ook de thuisploeg die dat al heel snel een 2-0 voorsprong weet te nemen.

Amin had wel door dat er wat anders gevraagd werd voor deze wedstrijd 100% en niets minder moest er gegeven worden.
Hij beloond zich zelf dan ook al snel door middels een wereld goal 2-1 en daarna ook nog de 2-2 te maken. Daarna werd het wel duidelijk voor het gehele team dat de drie punten vanavond mee moeten naar Utrecht. Het gas ging er op en er zat weer beweging in het spel zodat ook het bal tempo behoorlijk omhoog ging.

Met een dubbel gevoel de kleedkamers in.
Na de rust was onze taak wel duidelijk. Hoog bal tempo en middels een een-twéétje de diepte zoeken. Hier uit creëerde we wel wat kansen maar in een treffer resulteerde dit nog niet. Toch valt 2-3 snel uit een goed uit gespeelde counter door Ceyhun. Het baltempo bleef hoog en in combinatie met veel beweging wist Transito het niet meer en we voelden dat er winst in zat vanavond. Na de 3-7 werden we wat te nonchalant hier door hebben zij er nog twee kunnen maken. In de laatste minuut maakte Ceyhun aan alle onzekerheid een einde en hij maakt de 5-8, de wedstrijd is gespeeld!

Man van de wedstrijd Amin die beide aansluitings treffers maakte waar door we weer gingen voetballen. Volgende week naar zvv Den Haag dat aan een goede reeks bezig is en de ploeg in vorm. Deze week veegde het zvs Bodemflex met 12-1 van de mat dus we zijn gewaarschuwd. Een wedstrijd om vanaf het begin scherp te beginnen.