Voorbeschouwing JCK-Aiso-BE’79

JCK-Aiso speelt aankomende vrijdag thuis tegen koploper Be’79 uit Brabant. Be’79 is het seizoen uitstekend begonnen. In de beker knikkerde de Brabantse formatie eredivisionist Groenester eruit om de volgende ronde te mogen aantreden tegen White Stones eveneens een eredivisionist. White Stones is toevallig ook de ploeg die Be’79 vorig seizoen in de promotie/degradatie wedstrijden de weg naar de eredivisie versperde. In de voorbereiding wist het team van John Adriaansen overigens met nieuwe aanwinst Anes Beslija (oud JCK-Aiso speler) van Fc Eindhoven te winnen en ook een toernooi bij KK Malle-Beerse werd winnend afgesloten. Voor promovendus JCK-Aiso wordt het waarschijnlijk vrijdag een enorme kluif om een goed resultaat neer te zetten tegen dit Be”79.

JCK-Aiso begon wisselend aan het seizoen. Na een 3-3 bij asv Lebo 2 volgde een geflatteerde 0-7 tegen zvv Ede waar de thuisploeg duidelijk z’n drie ervaren spelers miste. Afgelopen week werd er met 4-4 gelijk gespeeld bij Bristol Team. Zeker twee van de drie wedstrijden had men toch winnend kunnen afsluiten. Het maken van doelpunten is voor JCK-Aiso op dit moment het grote probleem, de ploeg van Houcin Mahdad creëert genoeg kansen maar is vaak te gehaast of te onzorgvuldig in de afronding. Genoeg aanwezig voor een spektakel aanstaande vrijdagavond in Sporthal Hoograven aanvang 20:30 uur. Met een weerzien van Anes Beslija dus Be There!!! Gratis Toegang