JCK-Aiso speelt gelijk bij Bristol Team

JCK-Aiso heeft in een gelijk opgaande wedstrijd gelijk gespeeld bij Bristol Team het werd 4-4. In de beginfase was het meteen de Utrechtse ploeg die de 1e kansjes kreeg maar het was de thuisploeg die al na 2 minuten de 1-0 simpel binnen schoof. Wij probeerde ook hoog druk te zetten waaruit de 1e kansjes kwamen en dan was dit een van de nadelen ervan met de 1-0 als gevolg. Nog geen anderhalve minuut later was het alweer 1-1. De scheidsrechters floten heel kort met als gevolg dat de wedstrijd ondanks dat deze heel sportief verliep werd doodgefloten en beide ploegen nauwelijks aan voetballen toe kwamen. De 1e helft verliep verder gelijk opgaand tot 3 minuten voor de rust, balverlies bij ons leverde een snelle uitbraak van Bristol op met de 2-1 als gevolg.

Na de rust zaten we wat beter in de wedstrijd en in de 23e minuut trokken we de stand dan ook weer gelijk 2-2. We kregen kansen op meer maar weer was het de thuisploeg die via een counter de 3-2 scoorde. In dezelfde minuut maakte wij weer gelijk en drie minuten later (31e) dachten wij met de 3-4 op rozen te zitten. Kansen kregen we in deze fase voldoende maar het vizier stond deze avond duidelijk niet op scherp. De thuisploeg bleef erin geloven en dat resulteerde in drie minuten voor het einde de 4-4. Hierna kregen we nog diverse mogelijkheden om de volle winst mee te nemen via tienmeter trappen maar een maal paal en een maal doelman zorgde ervoor dat dit sportieve duel in 4-4 eindigde. Jammer dat de arbiters niet wat meer door lieten voetballen dat had de wedstrijd aan beide kanten waarschijnlijk wel ten goede gekomen want er was duidelijk respect voor elkaar. Doelpunten 2x Sercan en 2x Oussama die tevens man of the match werd.

Volgende week de koploper Be’79 thuis aanvang 20:35 Hoograven. Be there!!!