JCK-Aiso krijgt lesje 1e divisie futsal

JCK-Aiso had zich een ander thuis debuut voorgesteld dan de 0-7 tegen zvv Ede gisteren avond. Al na 4 minuten opende de gasten uit Ede de score zodat de thuisploeg meteen in de achtervolging moest. Zvv Ede bleek dodelijk efficiënt en liep uiteindelijk weg naar een 0-7 overwinning. Was JCK-Aiso dan zo slecht gisteren in een goed bezette sporthal Hoograven? Nee de ploeg van Houcin Mahdad speelde best een redelijke pot maar was te gretig en onzorgvuldig in de passing en afronding.

Na vier minuten kon Ede de score openen en met een goede organisatie en een efficiëntie van 90% in de afronding bleek het een voor JCK te lastige horde vanavond. De ploeg uit Ede speelde een uitstekend duel en kwam zo halverwege de 1e helft op 0-2 en vlak voor rust werd het ook nog 0-3. JCK-Aiso kreeg toch ook een aardig aantal mogelijkheden maar was vaak te slordig in de eindpass of te onrustig in de afronding.

In het tweede bedrijf werd het ook al heel snel 0-4 zodat de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld was. De thuisploeg probeerde het nog wel maar de bal wilde er deze avond gewoonweg niet in. Aankomende week tegen Bristol Team in sporthal de Vijfsprong te Rucphen maar proberen te herstellen en niet te lang stil blijven staan bij deze toch ook wel een beetje geflatteerde nederlaag tegen een goed zvv Ede dat duidelijk zijn zaakjes voor elkaar bleek te hebben. (foto’s op Google en Facebook)