Bekerloting 1/8 finale vanmiddag update

LIVE | Bekerloting vanaf 17.15
Vanmiddag om 17.15 gaat de loting voor de 8ste finales van de KNVB beker zaalvoetbal van start. Kijk live mee via de stream.
De overgebleven zestien clubs zullen door Samir Toub (Voorzitter Coöperatie Eredivisie Zaalvoetbal) aan elkaar gekoppeld worden in Almere. Later op de avond speelt Nederland daar een oefeninterland tegen Servie. De 16 teams in de pot:
Zvv BE’79 (Eerste Divisie B), FC Eindhoven (Eredivisie), FCK de Hommel (Eredivisie), Hovocubo Zaalvoetbal (Eredivisie), HV Veerhuys (Eredivisie), Asv LEBO (Eredivisie), LZV Kuypers Hair & Wellness (Eerste Divisie B), Texel ’94 (Eerste Divisie A), Feyenoord Futsal/TPP-Rotterdam (Eredivisie), ZVV Urk (Eerste Divisie A), ZVV Volendam (Eredivisie), ZVV White Stones (Eredivisie), MSV Zeemacht (Eerste Divisie A), Zvg Cagemax (Eerste Divisie B), ZVV DenHaag (Eerste Divisie B), ZVV Ede (Eerste Divisie B)

5 clubs uit de 1e divisie B bij de laatste 16 in de beker. In de kwartfinale zullen dat er minimaal 2 zijn gezien het feit dat 4 van de 5 tegen elkaar spelen en er 2 door zullen gaan naar de volgende ronde.
Speeldata 15 november 1/8 finale.

ZVV BE’79 – White Stones.
Veerhuys – FC E’hoven
Hovocubo – FCK De Hommel
Volendam – Zeemacht
LZV/Kuypers – Den Haag
ASV Lebo – ZVV Urk
TPP/Feijenoord – Texel ’94
ZVG/Cagemax – ZVV EDE