Voorbeschouwing JCK-Aiso-zzv Ede

Na de 20 september geen verplichtingen te hebben gehad treed JCK-Aiso op vrijdag 27 september voor hun 1e thuisduel in de 1e divisie aan tegen zvv Ede. JCK-Aiso speelde vorige week uit bij asv Lebo een redelijke wedstrijd waarin het uiteindelijk 3-3 werd. Een wat slappe eerste helft afgewisseld door een sterk 2e bedrijf zorgde ervoor dat JCK-Aiso 1 punt aan dit duel overhield. De week ervoor speelde JCK-Aiso het beker duel tegen competitiegenoot zvs Bodemflex. Na een uitstekend duel waar JCK-Aiso tot vlak voor tijd nog met 4-1 aan de leiding ging gaf de ploeg van Houcin Mahdad het in een paar minuten tijd uit handen en moesten penalty’s de beslissing brengen waarin JCK-Aiso het onderspit moest delven.

Tegenstander zvv Ede speelt aankomende vrijdag 20 september voor de beker tegen eredivisionist Tigers Roermond. Afgelopen week speelde de ploeg uit Ede tegen LZV Kuypers gelijk het duel eindigde in een 2-2 gelijke stand. Bekijk HIER beelden van dit duel. zvv Ede is geen bekende tegenstander voor JCK-Aiso. Bij de selectie zit wel Sjaak Termaaten die een aantal jaren terug bij JCK aktief was en voor mij als schrijver van dit bericht misschien Mitchel Snetselaar. Ik heb namelijk ooit ver terug in de tijd tegen de zvv Snetselaar in de zaal gevoetbald dus misschien familie van de toenmalige acteurs? De trainer/coach is Anouar Tighadouini die al jaren aan de club verbonden is.

De ploeg uit Ede is in een jaar of 4 opgeklommen middels 1 kampioenschap en tweemaal promotie via de nacompetitie. Dit seizoen gaat zvv Ede zijn tweede jaar in de 1e divisie beleven waarin het team vorig seizoen keurig in de middenmoot wist te eindigen. JCK-Aiso tekent ervoor om er straks ook zo voor te staan. Vrijdag 27 september om 20:35 volgt de aftrap van dit duel in sporthal Hoograven de thuishaven van JCK-Aiso. Be there!!