JCK-Aiso wint van koploper OS Lusitanos

Eindelijk was er weer eens succes voor het team, nadat er in de laatste drie duels twee maal verloren (Scagha’66 en Chabab) en eenmaal gewonnen (asv Lebo 2) werd was het nu weer feest. Aantreden tegen een bijna ongenaakbare koploper. Vandaag echt geknokt vanaf de eerste minuut. Zag ik dit maar elke wedstrijd vandaag was het genieten en tevens zenuwslopend. Het mee leven vanuit de tribunes maar zeker van uit onze eigen bank was enorm en het duel was geen moment saai.

Het spel golfde op en neer en het tempo lag enorm hoog, daarnaast had je echt een arbiter die de wedstrijd goed aanvoelde en ons echt lekker liet voetballen. Dat de gasten uit Amsterdam konden voetballen hebben we zeker ervaren ze staan immers fier bovenaan met een aantal punten voorsprong op de nummer 2 daarbij waren ze ook nog eens super sportief in een overigens uiterst sportief duel.

Man van de wedstrijd is toch Tolga geworden maar zonder de inzet van Omar, Yessin, Mootje, Azzouti, Youssef, Youssef, en Khalid had hij er zeker géén 3 in getrapt.

Ik heb genoten, bedankt boys.