Gefocust JCK Aiso geen kind aan de Ruif

JCK-Aiso heeft vrijdagavond bij de Ruif een goede pot gespeeld. De gehele eerste helft werd er gefocust en georganiseerd gespeeld. Heer en meester was de ploeg van Hoicin Mahdad.
De eerste vijf minuten was aftasten van beide kanten en keek men de kat uit de boom. Snel werd duidelijk dat er wat te halen viel in het dorp Tuitjenhorn. Direct na het aftasten was het hoog de opbouw verstoren om zo snel weer in balbezit te komen en dat heeft goed gewerkt want niet veel later opende Yasin de score en 0-1 was een feit. JCK-Aiso zat er goed op en de ene na de andere goal viel en bij het rustsignaal was de stand stand 1-7 en het had nog meer kunnen zijn.

Het 2e bedrijf was de afspraak de lijn van de 1e helft door te trekken. Na 20 sec zat de volgende er weer in 1-8. We bleven als team knokken tot de 1-9.Na die 1-9 was de focus even weg en voor je het wist stond er 5-9 op het score bord. We pakten de draad weer op en werden weer wakker. Niet veel later liepen we uit door een snel hatrick van Tolga die in het eerste bedrijf niet het net wist vinden. Nu maakte hij binnen 3 minuten 3 goals wat uiteindelijk een 5-13 eindstand opleverde. Een prima partij en we blijven in het spoor van OS Lusitanos dat ook de winst pakte bij Kondo Budjang.

Beste speler van de avond was Ali met een doelpunt in een keer op de slof waar je u tegen zegt net over de midden lijn zo in de hoek. Helaas is hij er voorlopig niet meer bij hij moet onder het mes vanwege een blessure opgelopen op het veld.