Onverwacht verlies in Warmenhuizen

JCK-Aiso leed in Warmenhuizen z’n 1e nederlaag van dit seizoen en had dit ook voornamelijk aan zichzelf te wijten. Niet om het geweldige collectief van VIOS’79 te kort te doen maar simpelweg in de omschakeling was het vandaag niet scherp genoeg en de thuisploeg profiteerde na een paar eerdere gemiste mogelijkheden daar optimaal van en zag een ruststand van 2-0 op het bord na een van JCK-Aiso mindere 1e helft.

Na rust was het JCK dat probeerde de aansluiting te forceren maar het vele balbezit leverde tegen de hechte verdediging van de thuisclub niet echt veel mogelijkheden op. Het gevaarlijks verscheen VIOS nog voor de goal van de vandaag uitstekende JCK-goalie. Lang leek het op een nederlaag uit te draaien maar vlak voor tijd was het dan toch JCK dat in een paar minuten de stand weer gelijk trok, eerst vond men in overtal de aansluiting en nog geen twee minuten later was daar de 2-2. Nu geconcentreerd uitspelen zou je zeggen maar de thuisploeg dacht daar anders over en in de slotsecondes van dit duel was daar toch nog VIOS dat een onverwachte driepunter kon bijschrijven. Voor JCK-Aiso een lange terugreis waarbij men tijdens deze reis kon gaan overdenken hoe dit allemaal heeft kunnen geschieden.